Regulament participare

Home / Regulament participare

REGULI PENTRU PARTICIPAREA ÎN CADRUL ”ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ – ACTIVITĂȚI DE VARĂ”

Dragi părinți/tutori,

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută pe perioada evenimentului, este foarte important ca fiecare participant să țină cont de o serie de reguli. Prin intermediul acestui document sunteți informați cu privire la regulament, iar prin bifarea casetei de mai sus vă asumați cele menționate mai jos.

Regulament

  1. Toți participanții trebuie să prezinte, la sosirea în locația stabilită pentru desfășurarea evenimentului, acordul părinților și regulamentul semnat de către aceștia în original. Fără aceste documente, organizatorul nu va permite participarea la activități a persoanei în cauză.
  2. Participanții și părinții acestora sunt obligați să informeze în scris organizatorul cu privire la orice probleme de sănătate pe care participantul le are.
  3. Participanții vor fi prezenți la toate activitățile (cele 2 săptămâni) și vor respecta programul școlii întocmai. Absența de la mai mult de 3 zile din program (doar din motive medicale) aduce cu sine indisponibilitate de a mai participa la alte programe educaționale organizate de Fundația Noi Orizonturi.
  4. Pe parcursul activităților participanții vor respecta instrucțiunile și regulamentul menționat de facilitator. În caz contrar, după abateri și avertizări repetate, organizatorul va comunica părinților aceste incidente urmând să trimită minorul acasă sub supravegherea unui adult.
  5. Limbajul neadecvat, agresivitatea și lipsa de respect față de colegi, facilitatori, organizatori, persoanele cu care intră în contact, cât și față de bunurile celorlalți, ale locației și ale naturii vor atrage după sine excluderea din grup (contactarea părinților pentru a-și prelua fiul/fiica de la organizatori).
  6. Părăsirea grupului sau a locației nu este permisă fără acordul organizatorului. În cazul în care este solicitată părăsirea grupului, organizatorul va comunica de îndată părinților iar participantul nu va pleca fără să semneze o declarație pe proprie răspundere și fără să fie însoțit de un adult.
  7. Participanții își asumă responsabilitatea de a nu produce pagube materiale în cadrul locației în care se va desfășura evenimentul. În cazul în care acest lucru se întâmplă, persoana în cauză are obligația de a anunța imediat organizatorul. Orice pagubă cauzată de vreun participant va fi acoperită financiar de acesta/părinții acestuia.
  8. Curățenia și ordinea vor fi menținute, în toate spațiile în care se vor desfășura activitățile.
  9. Gunoaiele și resturile vor fi depozitate în locurile special amenajate.
  10. Participanții sunt obligați să anunțe coordonatorul școlii cu privire la orice problemă/conflict/nemulțumire care apare.

De asemenea, iau la cunoștință următoarele:

Fundația Noi Orizonturi și Școală după școală – activități de vară pentru comunitate, NU își asumă răspunderea pentru următoarele fapte:

  • Fuga din perimetrul școlii
  • Nerespectarea regulamentului programului
  • Nerespectarea regulilor școlii de vară
  • Nerespectarea indicațiilor liderilor grupului din care face parte
  • Nerespectarea programului dinainte stabilit precum și alte fapte de acest gen 

Întreaga răspundere va aparține exclusiv persoanei care comite aceste fapte. Pentru nerespectarea regulamentului participantul va fi trimis acasă. 

Fundația Noi Orizonturi și Școală după școală – activități de vară pentru comunitate, nu sunt responsabile pentru afecțiunile medicale existente înaintea venirii în program.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați: coordonator Școală după școală– activități de vară pentru comunitate [email protected] sau sunați la numărul 0769643959.

Vă așteptăm cu mare drag!

FORMULAR DE ACORD PRIVIND FOTOGRAFIEREA ȘI INFORMAREA PRIVIND RESPECTAREA DREPTURILOR PREVĂZUTE DE REGULAMENTUL UE 2016/679 PENTRU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL- MINORI

Vă solicităm acordul privind folosirea fotografiilor în care apăreți dvs sau copilul dumneavoastră, fotografii efectuate de către Fundația Noi Orizonturi Lupeni:

Subsemnatul:  

Părinte al minorului: 

  • Îmi exprim acordul privind utilizarea neremunerată a fotografiilor în care apare minorul numit, fotografii care sunt proprietatea Fundației Noi Orizonturi și sunt efectuate în cadrul Școală după școală – activități de vară pentru comunitate (4-29 iulie 2022).

Fotografiile  vor fi folosite pentru aprecierea și probarea și diseminarea activităților proiectului Școală după școală – activități de vară pentru comunitate în relația cu finanțatorul TenarisSilcotub precum și în campaniile de comunicare ale Fundației Noi Orizonturi Lupeni în mediul online pe următoarele platforme:

  • website Fundația Noi Orizonturi
  • social media (Facebook, Instagram, Youtube)
  • campanii prin newsletter

Vă informăm că prelucrăm următoarele date ale minorului:

  1. Nume, prenume
  2. Date contact

Vom păstra informațiile cu caracter personal furnizate timp de 5 ani.

Ce drepturi aveți?

Conform Regulamentului UE 2016/679 pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate.
  2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.
  3. Dreptul de a solicita corectarea informațiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastra.
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectare datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe.
  5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii.
  6. Dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de către Regulamentul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în România este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Cum ne puteți contacta?

În scris la adresa: Fundația Noi Orizonturi Lupeni, Mun. Lupeni, Jud. Hunedoara, Bd. Pacii, bl. 5 ap. 9

Pe e-mail: [email protected]

Cum puteți opri prelucrarea datelor de către Fundația Noi Orizonturi Lupeni?

Trimițând un e-mail la adresa [email protected], precizând cerințele dumneavoastră. 

error: Content is protected !!